Crostini rukkolás-diós pesztóval
Harapnivaló szendvicsek.
- A rukkolát, az apróra vágott dióval és 4 evőkanál dióolajjal finomra mixeljük. Hozzákeverünk 2 evőkanál finomra reszelt Leerdammer® Caractère sajtot, és bőségesen citromlével, sóval, borssal és egy csipet cukorral ízesítjük.
- A baguette-szeleteket megpirítjuk, majd megkenjük a rukkolás-diós pesztóval. Rárakjuk a Leerdammer® Original sajtot, apróra vágott dióval és rukkolalevelekkel díszítjük.
Összetevők 4 fő részére
- Leerdammer® Finesse Original
- Leerdammer® Finesse Caractère
- 1 baguette
- 1 csomag/köteg rukkola
- 40 g apróra vágott dió
- 4 evőkanál dióolaj
- Citromlé
- Só, bors
- Cukor
Termékek: